top of page

Op de foto met je BFF's

Bijgewerkt op: 26 nov. 2021

Yes, we're gonna have a photoshoot! En wel met Best Friends bij een fotograaf in Uden. Dat is waar Ysis en Imke mee naar mij kwamen. Wil je dat doen tante? Jazeker, voor jou wel.


Natuurlijk doe ik dat. Al helemaal natuurlijk voor je lieve nichtje en omdat ik ook een beetje tante ben van Imke natuurlijk al helemaal. Het moest een toffe shoot worden met giechelende meiden. Hoe krijg je ze in de fotografie modus. Nou dat kan ik je vertellen. Het was super gaaf, ze hadden er zin in.


De vriendinnetjes hadden met elkaar afgestemd welke kleding ze aan wilden en samen met mijn zus hadden we bedacht hoe we de composities gingen zetten. Alleen de foto's met de gemaakte tandenpasta smile wilden we zoveel als mogelijk achterwege laten. Dat vraagt iets van mij, maar ook van de meiden. Als zij zich niet geven, kan ik het niet maken. Maar wat een prachtige platen kon ik maken. Voor de wat serieuzere blikken gingen ze "kinky" kijken. Wat dat precies is, weet ik niet, maar ze hadden lol en het gaf prachtige beelden.


.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page