top of page

Eigen sfeerbeelden i.p.v. een stockfoto

Bijgewerkt op: 26 nov. 2021

"Hoe kan ik de sfeer binnen ons bedrijf laten zien en hiermee de verbinding maken naar onze nieuwe huisstijl?" Dit was de vraag die ik onlangs kreeg van Kittie Spierings, Roestvrijtaal uit Uden. Ze wilde sfeerbeelden waarin de eigen medewerkers de hoofdrol hadden. Dus niet gaan werken met stockfoto's die heel de wereld kan gebruiken. Nee, het moesten unieke beelden worden en de uitdaging hierin ging ik graag aan.

Door mijn achtergrond in de marketing en communicatie kon ik mezelf goed verplaatsen in haar wensen en na een goed gesprek was me al snel duidelijk welke kant ze op wilde. Op basis hiervan maakte ik een moodboard en een planning waar we mee aan de slag gingen. Inmiddels is de nieuwe huisstijl gepresenteerd en zijn mijn beelden in de sprankelende website opgenomen. Een mooi voorbeeld van een goede samenwerking.

Wil je de beelden zien? Kijk dan op www.roestvrijtaal.nl

Heb jij ook interesse in beelden die zijn gemaakt op basis van jouw missie en huisstijl? Dan kom ik graag met je in contact. Samen gaan we dan kijken hoe we jouw wensen in vervulling kunnen laten gaan.

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page