Bedrijfsfotografie

 

Laat je zien!

Als bedrijf wil je jezelf en je medewerkers presenteren op je website of andere media. Met name als er regelmatig persoonlijk contact is met klanten, is het belangrijk dat je publiek een goed beeld krijgt van je organisatie.

Een goede zakelijke portretfoto en sfeerbeelden van je bedrijfsactiviteiten dragen dan zeker bij aan je imago.

Nu zijn de meeste medewerkers geen professionele modellen die dagelijks poseren, daarom is het maken van een bedrijfsfoto best wel spannend. Bommel-Art begint daarom om mensen op hun gemak te stellen. Door het maken van een praatje en op zijn tijd een grapje creëert Bommel-Art een ontspannen sfeer. Dat zie je terug in de beelden die Bommel-Art maakt. 

Eigen beeldbank

Online zichtbaarheid voor bedrijven is steeds belangrijker. Om bovenaan in de zoekresultaten te komen, wordt ook gekeken naar hoe recent de informatie op jouw online kanalen is. Ben je iedere keer weer opnieuw op zoek naar passende beelden voor bij je verhaal? Uren aan het scrollen door stockbeelden en dan nog niet de geschikte foto’s vinden?

Dan is het creëren van een eigen beeldbank de oplossing voor jouw bedrijf. Zet jouw merk daarom sterker in de markt door uniek te zijn met je beeldcommunicatie, precies afgestemd op jouw bedrijf. Geen gelikte stockfoto’s die niet echt aanvoelen, maar eigen beelden van je bedrijf. Die jouw visie en verhaal het beste overbrengen. Dat is pas puur.

Professionele sparringspartner met kennis van marketing en communicatie

Als gediplomeerd vakfotograaf en door de achtergrond in de marketing en communicatie, afgestudeerd op NIMA-B digital marketing, kan Belinde een goede sparringspartner zijn voor je bedrijf. Als het gaat om de visuele identiteit van je bedrijf en het uitdragen van je boodschap spreken we namelijk dezelfde taal. Deel daarom je ideeën en samen maken we een concreet plan om te werken naar een best passend eindresultaat. Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan!

Neem telefonisch contact op via 06-18751080 of via e-mail info@bommel-art.nl.

Bedrijfsportretten

BBedrijfsportretten voor de website van Roestvrijtaal Uden

Bedrijfsportretten

Bedrijven in beeld voor magazine Booming Uden

Bedrijf in beeld

Bedrijfsreportage voor Gen-i-us.nl

Wie zijn wij?

Over ons, voorstellen collega's RoestvrijTaal Uden

Bedrijf in beeld

Leoniek van LEF Dyslexie

Creatief concept

Tijdwinners voor Fijn magazine Uden

 Use Your Imagination, Create a Vision

Bommel-Art werkte o.a. voor:

Roestvrijtaal.JPG