ABOUT ME

 

Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Liefde voor de fotografie

Mijn naam is Belinde van Bommel en ik woon in het mooie Uden. Als kind kreeg ik mijn eerste camera van mijn tante. Hiermee ontwikkelde ik de liefde voor het vastleggen van beelden. Ik experimenteerde er op los totdat ik in 2013 besloot om mijn kennis en creativiteit te verzilveren met een diploma van de fotovakschool in Boxtel.

Fotograferen met passie

Dat is waar ik enorm veel energie uit haal. Als professioneel portret- en reportagefotograaf in Uden en omstreken zit mijn specialiteit in het fotograferen van mensen in de breedste zin van het woord. Dit kan zijn in de studio of op locatie.

 

"Use your imagination, Create a vision"

Dit is waar Bommel-Art,  Belinde van Bommel Fotografie, voor staat. Uniek en persoonlijk, want op basis van een creatief concept maak ik beelden die aanspreken. Mijn inspiratie haal ik uit gepassioneerde mensen, karaktervolle locaties en de schoonheid van het licht.

Mijn doel is om te verrassen, met foto’s waar jij trots op bent.

Laat je zien!

De meesten die voor mijn camera staan zijn namelijk geen professionals, maar ik kan je verzekeren dat we er samen een mooie belevenis van maken. Durf jezelf te laten zien. Ik help je erbij.

Art

Tijdens de fotografie zoek ik het mooiste licht op. Dat kan natuurlijk licht zijn, maar ook de schoonheid van een lichtopstelling in de studio. Elke foto krijgt in de nabewerking een personal touch. Met een intensieve nabewerking of een andere creatieve touch maak ik beelden nog krachtiger en creëer ik een uniek kunstwerk voor bij jou aan de muur. Naast het maken van mooie beelden maak ik graag creatieve fotoboeken waarin je jouw shoot nog jarenlang kan herbeleven.

 

Kennismaken?

Interesse? Of wil je een specifiek voorstel bespreken, dan hoor ik graag van je. Ik kijk uit naar je wensen en ideeën en denk graag mee om deze tot een mooi resultaat te brengen.

Liefs,

 Belinde

 

Bommel-Art         Belinde van Bommel Fotografie      Uden      info@bommel-art.nl       06-18 75 10 80

 Use Your Imagination, Create a Vision

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle