ABOUT ME

 

Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Liefde voor de fotografie

Mijn naam is Belinde van Bommel en ik woon in het mooie Uden. Als kind kreeg ik mijn eerste camera van mijn tante. Hiermee ontwikkelde ik de liefde voor het vastleggen van beelden. Ik experimenteerde er op los totdat ik in 2013 besloot om mijn kennis en creativiteit te verzilveren met een diploma van de fotovakschool in Boxtel.

Fotograferen met passie

Dat is waar ik enorm veel energie uit haal. Als professioneel portret- en reportagefotograaf in Uden en omstreken zit mijn specialiteit in het fotograferen van mensen in de breedste zin van het woord. Dit kan zijn in de studio of op locatie.

 

"Use your imagination, Create a vision"

Dit is waar Bommel-Art,  Belinde van Bommel Fotografie, voor staat. Uniek en persoonlijk, want op basis van een creatief concept maak ik beelden die aanspreken. Mijn inspiratie haal ik uit gepassioneerde mensen, karaktervolle locaties en de schoonheid van het licht. Mijn doel is om te verrassen, met foto’s waar jij trots op bent.

Laat je zien!

Voordat de shoot plaatsvindt nemen we tijd voor een nadere kennismaking. Meestal breekt dit het ijs en durf jij jezelf te laten zien tijdens de shoot. De meesten die voor mijn camera staan zijn namelijk geen professionals, maar ik kan je verzekeren dat we er samen een mooie belevenis van maken. 

Art

Tijdens de fotografie zoek ik het mooiste licht op. Dat kan natuurlijk licht zijn, maar ook de schoonheid van een lichtopstelling in de studio. Elke foto krijgt in de nabewerking een personal touch. Het is zelfs mogelijk om er een dusdanige creatieve bewerking aan te geven waardoor de beelden een nog krachtigere look krijgen en hierdoor een uniek kunstwerk worden voor bij jou op de muur. Naast het maken van mooie beelden is het mogelijk om een fotoboek te laten maken waarin je jouw shoot nog jarenlang herbeleeft.

 

Kennismaken?

Heb je interesse of wil je een specifiek voorstel bespreken, neem dan gerust contact met me op. Ik kijk uit naar je wensen en ideeën en mee te denken om deze tot een mooi resultaat te brengen.

 

Bommel-Art

Belinde van Bommel Fotografie

Uden

info@bommel-art.nl

06-18 75 10 80

 Use Your Imagination, Create a Vision

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle