Zoeken

"Hoe kan ik de sfeer binnen ons bedrijf laten zien en hiermee de verbinding maken naar onze nieuwe huisstijl?" Dit was de vraag die ik onlangs kreeg van Kittie Spierings, Roestvrijtaal uit Uden. Ze wilde sfeerbeelden waarin de eigen medewerkers de hoofdrol hadden. Dus niet gaan werken met stockfoto's die heel de wereld kan gebruiken. Nee, het moesten unieke beelden worden en de uitdaging hierin ging ik graag aan.

Door mijn achtergrond in de marketing en communicatie kon ik mezelf goed verplaatsen in haar wensen en na een goed gesprek was me al snel duidelijk welke kant ze op wilde. Op basis hiervan maakte ik een moodboard en een planning waar we mee aan de slag gingen. Inmiddels is de nieuwe huisstijl gepresenteerd en zijn mijn beelden in de sprankelende website opgenomen. Een mooi voorbeeld van een goede samenwerking.

Wil je de beelden zien? Kijk dan op www.roestvrijtaal.nl

Heb jij ook interesse in beelden die zijn gemaakt op basis van jouw missie en huisstijl? Dan kom ik graag met je in contact. Samen gaan we dan kijken hoe we jouw wensen in vervulling kunnen laten gaan.

#huisstijl #branding #sfeerbeelden #bedrijfsfotografie

55 keer bekeken0 reacties

Ook dit jaar is de nieuwe Booming, "Het" magazine voor ondernemend Uden, Boekel en Zeeland weer bij ondernemers in de brievenbus gevallen. Dit magazine belicht ondernemers uit op een manier zoals jij ze misschien nog niet kende. Interessant? Jazeker wel. Het kan je helpen bij jouw netwerk. We zijn er inmiddels achter dat open innovatie de toekomst heeft en je met navelstaren niet verder komt.

Lees daarom snel de nieuwe editie en gebruik het voor je eigen netwerk. Samen kom je verder!

In deze editie fotografeerde ik de foto bij het colofon op blz. 3 (Niet Navelstaren), de foto van het Column van Gijs van Heeswijk blz. 11 en de foto van de webshop Liebo.nl op blz. 18.

56 keer bekeken0 reacties

Geen enkele vrouw is hetzelfde. Van buiten kunnen ze op elkaar lijken, maar van binnen weer wezenlijk verschillen. Ook kan een vrouw verschillende gezichten hebben. Leuk toch, dat niet iedere vrouw hetzelfde is?

Vandaar dat de Firma Gemoed een wijnlijn uitbracht die past bij de verschillende types. Voor deze nieuwe wijnlijn fotografeerde ik de dames die het gezicht zijn van deze smakelijke taste.

Ontdek nu zelf wie jij bent: Een Vamp, een Secreet of een Lieve.

Doe de test en klik hier.

57 keer bekeken0 reacties
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

 Use Your Imagination, Create a Vision