Bommel-Art fotografeert bij van Oort Interieurs Uden

Overweldigend was het afgelopen zondag bij Van Oort Interieurs in Uden tijdens het Event #colorsbyvanoort. Het wemelde van de nieuwsgierige bezoekers die de nieuwste snufjes bekeken van de kunstenaars en de collectie van Van Oort Interieurs. Een hapje en een drankje was voor iedereen te krijgen en de DJ zorgde voor swingende achtergrond muziek. Bommel-Art, Belinde van Bommel fotografie, presenteerde daar haar nieuwe serie "memories". Een serie waarbij losse beelden zijn gecombineerd in één kunstwerk waar je nog lang naar blijft kijken. Ook fotografeerde Bommel-Art de bezoekers die kans wilden maken op een mooie prijs. De gemaakte foto's zijn via deze link

te zien.

15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Website Startpagina.jpg

Contact

Bommel-Art

Belinde van Bommel fotografie

Art & Memories

06-18751080

info@bommel-art.nl

Bommel-Art

Belinde van Bommel fotografie Uden

Fotograaf in Uden en omstreken

Copyright

Bommel-Art

Belinde van Bommel fotografie

Algemene voorwaarden