top of page

Bommel-Art, Fotograaf Uden maakt kunstwerk


Bommel-Art, fotograaf Uden en omgeving, heeft onlangs weer een prachtig kunstwerk opgeleverd. Inmiddels siert dit kunstproject aan een lege muur in een woonkamer in Uden.


"We willen iets voor aan de muur in onze woonkamer, maar we hebben geen idee wat en jij mag het maken", dat was de opdracht die Belinde kreeg. Dat was natuurlijk een mooie uitdaging die precies aansloot bij de serie 'memories' waarvan Bommel-Art, fotograaf uit Uden en omstreken, er reeds een aantal in Uden en omgeving aan de muur heeft hangen. Van tevoren is nooit bekend hoe het eruit gaat zien, dus Belinde ging los.


Eerst van start op de heide om een fotoreportage van het gezin te maken. Daarna kijken hoe we dit kunnen combineren met andere beelden. Graffiti, dat was wat het gezin aansprak. Bommel-Art ging aan de slag. Met in totaal 4 toffe beelden ontstond bijgaande creatie. Een echt kunstwerk voor aan de muur. Inmiddels is deze afgedrukt op geborsteld aluminium in formaat 154 breed en 90 cm hoog. En weet je wat het mooie is? Niemand anders heeft dit!


Heb jij ook interesse in kunst aan de muur op maat gemaakt van foto's, neem dan gerust contact op met Bommel-Art, fotograaf in Uden en omstreken en laat je verrassen!


Meer memories.

284 weergaven0 opmerkingen