top of page

Het juiste beeld voor je bedrijf: Stockfotografie of eigen beelden?

Mensen vragen mij wel eens: ‘Waarom zou ik kosten maken voor een bedrijfsreportage terwijl er zoveel stockfoto’s te koop zijn?’ Super jammer dat deze vorm van fotografie wordt aangegrepen in een communicatie-uiting. Want wat zegt dat eigenlijk over jouw bedrijf? Bovendien loop je de kans dat de stockfoto al meerdere malen ingezet is door andere bedrijven, waardoor de kracht van het unieke beeld verloren gaat.


Uiteraard zijn het vaak gelikte beelden, beelden die knallen en datgene laten zien wat jij nodig hebt bij je eigen communicatie-uiting. Maar vergis je niet. Deze beelden kan een professionele fotograaf ook van jouw medewerkers en organisatie maken. Mis daarom deze kans niet en zet je eigen bedrijf optimaal in de spotlight met unieke eigen beelden. Beelden die laten zien wie jij als bedrijf bent. Maak maar eens een lijstje waar je beelden bij nodig hebt en wat je als bedrijf uit wil stralen en neem contact met mij op. Samen komen we vast tot een uniek plan en laten we jouw bedrijf zien met unieke beelden! Meer weten over bedrijfsfotografie? Meer informatie over bedrijfsfotografie.


De tip van Bib:

Maak eens een moodboard van de stijl en sfeer van de fotografie die je aanspreekt en bespreek dit met de fotograaf. Hiermee krijgt de fotograaf een goede indruk van wat je uit wil stralen en helpt bij het maken van het beoogde eindresultaat.10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page