top of page

Bommel-Art, nu ook te zien bij Bang & Olufsen Uden

Onlangs introduceerde Bommel-Art, Belinde van Bommel fotografie, haar nieuwe kunstwerkserie Memories bij van Oort interieurs in Uden tijdens het evenement Colors. Bang & Olufsen, waren enthousiast over dit project en wilden een kunstwerk dat past bij de style van hun producten. Geheel in het teken van de aluminium robuustheid ontwierp Bommel-Art een nieuw kunstwerk, refererend naar de stad New York. Inmiddels afgedrukt op geborsteld aluminium te bewonderen bij Bang & Olufsen in Uden aan de Pastoor Spieringsstraat 215-217.

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page