top of page

Bommel-Art wint tweede prijs Reisfotografie


Belinde van Bommel doet mee aan fotografiewedstrijd reisfotografie en wint de tweede prijs.

In mei 2015 reisde ik af naar Vietnam. Onder de indruk was ik van de vele scooters die voorbij vlogen in dat land, maar vooral hoe het krioelde in Ho chi minh city. Met de hele familie, soms met 6 personen op 1 scooter reizen ze van de ene plek naar de andere plek. En wat ze met die scootertjes allemaal vervoeren, daar sta je van versteld. Een aardigheid om dit spel te aanschouwen. Deze foto stuurde Bommel-Art, Belinde van Bommel Fotografie in voor de fotowedstrijd die ging over reisfotografie. Hiermee sleepte ik de tweede prijs binnen.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten