top of page

De foto van SECREET, VAMP OF TOCH LIEVE? Welke spreekt jou het feest aan?

Bijgewerkt op: 26 nov. 2021

Geen enkele vrouw is hetzelfde. Van buiten kunnen ze op elkaar lijken, maar van binnen weer wezenlijk verschillen. Ook kan een vrouw verschillende gezichten hebben. Leuk toch, dat niet iedere vrouw hetzelfde is?

Vandaar dat de Firma Gemoed een wijnlijn uitbracht die past bij de verschillende types. Ze schilderden de persona's als etiket voor op de wijn. En om ze als etiket op de fles te krijgen kozen ze voor een fotograaf uit Uden. Voor deze nieuwe wijnlijn fotografeerde ik de schilderingen van de dames die het gezicht zijn van deze smakelijke taste.

Ontdek nu zelf wie jij bent: Een Vamp, een Secreet of een Lieve.

Doe de test en klik hier.

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page