top of page

Bommel-Art schitterde op Kunstival

Fotograaf Belinde van Bommel uit Uden van Bommel-Art fotografie stelde tijdens Kunstival in Velp op zondag 10 september jl. haar serie "Memories" ten toon. In de serie Memories, die nu te bezichtigen zijn bij van Oort Interieurs in Uden en Bang & Olufsen in Uden, combineert ze een aantal foto's tot 1 geweldig kunstwerk. "Als je niet kan kiezen welke foto je aan de muur hangt, is het toch fijn als je ze kan combineren totdat het beeld het verhaal uit zichzelf vertelt", aldus Belinde. Het mooie is, dat dit soort kunstwerken ook van je eigen foto's gemaakt kan worden, mits ze van goede kwaliteit zijn. De thema's die ze op Kunstival liet zien zijn geïnspireerd op haar eigen reizen die ze gemaakt heeft. Het kunstwerk "Memories" kan echter ook gemaakt worden van een dierbaar persoon of van bijvoorbeeld je kleinkinderen die je wilt laten schitteren in je woonkamer.

Special voor Kunstival ontwikkelde kunstenares Mieke van den Hoogen uit Grave haar serie "a box filled with memories". De twee kunstenaars vulden elkaar op deze fantastische kunstbeurs perfect aan. Bekijk het filmpje waarin beide aan het woord zijn (vanaf 1.35 min.)

255 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page