top of page

Bommel-Art doet mee aan Kunstival 2017 Velp

Op zondag 10 september van 11 tot 22 uur is het weer Kunstival in de Resedentie Mariëndaal aan de Tolschestraat 2 in Velp. Kunstenaars exposeren en verkopen hun werk en bovendien kan je een praatje met ze maken. Belinde van Bommel van Bommel-Art fotografie is daarbij. Ze presenteert o.a. haar werk uit de series "Memories" en "Shadow Art". Hou je van kunst en wil je komen kijken? Doe dat dan op 10 september. Gezellig als je langs komt.  Bovendien is de entree gratis. Tot dan! 

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page