top of page

Kunst aan de muur: Memories

Heb jij dat ook wel eens? Dat je niet kan kiezen welke foto je aan de muur wilt hangen van de geweldige vakantie die je hebt gehad en die je nog lang wilt herbeleven? Bommel-Art Fotografie heeft voor jou de oplossing. Door foto's te combineren tot één kunstwerk hoef je niet te kiezen, maar kan je een uniek beeld creëren van alle mooie herinneringen. Als je dit dan ook nog eens afdrukt op geborsteld aluminium of op glas, dan heb je echt iets wat niemand anders heeft.

Natuurlijk is dit mogelijk van al je mooie vakantiefoto's, maar ook van andere foto's. Wat zou je ervan vinden als je zo alle unieke momenten van je kinderen of kleinkinderen kan combineren en hier een uniek kunstwerk van aan de muur hebt hangen? Of van een dierbare die je helaas heeft verlaten of van je bedrijf dat je op unieke wijze wilt presenteren. Je kan het zo gek niet bedenken. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page