OUTSIDE-ART

Making memories.............

In elke fase van je leven heb je van die momenten die je nooit meer wilt vergeten. Van die herinneringen die in je geheugen een plek hebben en door jezelf voortdurend herbeleefd worden. Ze vertellen een verhaal, een story, die je graag wilt vastleggen voor jezelf, maar ook wilt vastleggen om het verhaal te kunnen delen met anderen.

Op dat moment is het fijn om jezelf te kunnen zijn en te doen wat je altijd doet. Als fotograaf in Uden en omstreken leg ik die momenten graag voor je vast op een mooie plek in de natuur. Dat kan een fotoreportage van jezelf zijn, maar ook met je geliefde.

Ook hier gaan we samen experimenteren met licht en halen we het beste in jou (jullie) naar boven. Het is wel van belang dat jij jezelf durft te zijn en jezelf durft te laten zien. Net alsof ik er niet bij ben. Afhankelijk daarvan krijgen we het mooiste resultaat. Je hoeft dit uiteraard niet alleen te doen. Ik help je (jullie) om het beste uit jezelf naar boven te krijgen.

 

Durf jij het aan? Gezellig, ik kijk er naar uit!

Informatie m.b.t. tarieven vind je hier.

Mr. Morris & Gerke

Net voordat de zon ondergaat krijg je geweldig licht. Als we dat moment mee kunnen pakken in je verhaal, krijg je foto's met een extra tintje. Qua kleding is het prachtig om iets met natuurtinten te kiezen. Dit maakt het verhaal compleet. Met subtiele nabewerking krijg je onderstaande resultaten.

Maartje

Net voordat de zon ondergaat krijg je geweldig licht. Als we dat moment mee kunnen pakken in je verhaal, krijg je foto's met een extra tintje. Qua kleding is het prachtig om iets met natuurtinten te kiezen. Dit maakt het verhaal compleet. Met subtiele nabewerking krijg je  onderstaande resultaten.