FAMILY

Als fotograaf vind ik het heerlijk om in Uden en omgeving reportages van families te maken. We trekken er samen op uit. Misschien ken je zelf een mooi plekje om te fotograferen, maar heb je dat niet, dan ken ik er wel een paar. Hierbij is belangrijk dat jullie lekker jezelf kunnen zijn. Laat kinderen hun gang gaan. Hoe meer je ze gaat sturen hoe minder zin ze er in krijgen en dat zie je in de resultaten terug. Meestal geven ze veel vanuit zichzelf dat prachtige beelden oplevert. En doen ze uit zichzelf niet mee, dan krijgen we door met opdrachtjes te werken mooie resultaten en hoef je als ouder alleen in te grijpen als het echt nodig is. 

Uiteraard is het ook mogelijk om een fotoshoot met je familie in mijn studio in Uden te maken. Gezien de grootte van deze studio is er plek voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen. Heb je een grotere familie dan kunnen we vanuit de studio werken door foto's op een later moment samen te voegen wat extra nabewerking vraagt. Mijn voorkeur gaat er dan naar uit om lekker de buitenlucht op te zoeken. I.v.m. de perikelen rondom COVID 19 werk ik op dit moment voor families uitsluitend op buiten locaties.

 

Qua kleding mag je dragen wat je zelf lekker vindt zitten. Stem het een beetje op elkaar af. Vaak is het wel zo dat als er een heel erg afwijkt van de rest van de groep deze ook echt op gaat vallen in de foto's. Dus werk je met afwijkende kleuren, doe dat dan met meerderen, dan wordt het toch een mooi geheel. In de natuur zijn naturel tinten prachtig, maar dat laat ik aan jullie over. Zorg dat er geen kleine ruitjes of streepjes in de kleding zitten want dat komt niet goed over op beeld. 

Als iemand niet goed ter been is, is het handig om dat vooraf even aan te  geven. We zoeken dan een plekje waar we met z'n allen een mooie reportage kunnen maken.

Meer weten over tarieven? Klik hier.

OUTSIDE-ART

OUTSIDE-ART

STUDIO-ART