top of page

Bommel-Art in actie als schoolfotograaf

Hoe divers kan het zijn!

Leuk vak is het, fotograferen. Vandaag was Belinde van Bommel actief op basisschool "De Klimboom" in Uden. Samen met Jolanda Ruijs-van Rossum fotografeerde ze alle leerlingen van deze basisschool. "Het is intensief, maar goed werk leveren, kost nu eenmaal tijd en energie, als het maar leuk is", zegt Belinde. Natuurlijk gingen ook alle leraren op de foto en was er tijd gereserveerd om samen met de broertjes en zusjes op de foto te gaan. Binnenkort zien de ouders het eindresultaat. Jolanda en Belinde hebben in ieder genoten van fantastische dagen met geweldige kinderen en leerkrachten.

"De Klimboom" Bedankt!

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten