top of page

Bommel-Art fotografeert bij van Oort Interieurs Uden

Overweldigend was het afgelopen zondag bij Van Oort Interieurs in Uden tijdens het Event #colorsbyvanoort. Het wemelde van de nieuwsgierige bezoekers die de nieuwste snufjes bekeken van de kunstenaars en de collectie van Van Oort Interieurs. Een hapje en een drankje was voor iedereen te krijgen en de DJ zorgde voor swingende achtergrond muziek. Bommel-Art, Belinde van Bommel fotografie, presenteerde daar haar nieuwe serie "memories". Een serie waarbij losse beelden zijn gecombineerd in één kunstwerk waar je nog lang naar blijft kijken. Ook fotografeerde Bommel-Art de bezoekers die kans wilden maken op een mooie prijs. De gemaakte foto's zijn via deze link

te zien.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten